keskiviikko 22. elokuuta 2012

Viimeinen lomapäivä

Untitled

Huomenna Urpolla koittaa arki, kun emäntäkin palaa töihin, mutta tänään nautiskelemme vielä. Kävimme pitkästä aikaa kiertämässä Maarian altaan lenkin. Siellähän ei yleensä ole paljon muita ihmisiä liikeellä eikä varsinkaan näin arkipäivänä. Tänään vastaan tuli vain pari marjastajaa ja yksi kalastaja, jotka eivät olleet moksiskaan vapaana juoksevasta seisojasta. Urpolla oli tosiaan vauhti päällä taas vaihteeksi! Hän säntäili sinne tänne aivan kuin ei olisi päässyt viikkoon ulkoilemaan.

Untitled

Sääennuste oli povannut sadetta tälle päivälle, mutta selvisimme kuivin vaattein - tai siis Urpohan sotkeentui heti ensitöikseen valjaisiinsa niin että ne piti ottaa pois kokonaan, joten hän oli alasti melkein koko lenkin. Bertalta lainatut valjaat ovat muuten hyvät, mutta ne eivät tahdo pysyä mukana Urpon vauhdikkaassa menossa. Solki on jo muutaman kerran auennut itsestään, mutta Urpo ei paljon välitä - hän sen kun jatkaa matkaa remmit lepattaen.

Untitled

Koska Urpo rypi matkan varrella joka toisessa lammikossa, hän oli lopussa aivan saastainen ja joutui pesulle jokeen. Häntä sai hieman maanitella menemään veteen, mutta lopulta hän ui emännän iloksi pienen lenkin jättäen suurimmat mutakokkareet jokeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti