sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Mr. Urpo

Näyttelyyn on enää muutama viikko aikaa, joten olemme aloittaneet esiintymistreenit. Näyttelyssä pitää osata seisoa paikoillaan edullisessa asennossa, mitä emme ole tähän asti lainkaan opettaneet Urpolle. Onneksi Dumlen emäntä on kokenut näyttelykävijä ja -valmentaja.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Urpo oppi jo muutaman toiston jälkeen, että lihapullan saadakseen ei saakaan mennä istumaan, vaan on seisottava. Lihapullia hänen on totisesti syötäväkin, jotta kylkiluut ja selkäranka eivät näkyisi niin selvästi. Myös näyttelyjuoksemista on harjoiteltava, koska Urpo ei tunnu ymmärtävän, ettei kesken juoksun ole suotavaa ravistella itseään.

Untitled

Untitled

Untitled

Urpo joutui tällä kertaa pärjäämään pelkillä Dumlen tuoksuilla, sillä molemmat ovat hieman kipeinä. Urpon vasen silmä rähmii epätavallisen paljon, kuten kuvistakin on havaittavissa. Dumlella puolestaan on lompsa tulehtunut sen verran, että se on vaatinut lääkitystä. Toivottavasti kummatkin ovat ensi kerralla jo parantuneet, jotta saamme Urpolle treeneihin oikein superpahan häiriötekijän. Jännä nähdä, päihittääkö lihapulla Dumlen!

2 kommenttia:

  1. Mun vanhemmillani oli aikoinaan airedelenterrieri Gressa, joka kävi näyttelyissä(kasvattajan toivomuksesta) ja muistan, että tuo seisominen on kaikkein tärkeintä.Kasvattaja yleensä näytti Gressan, mutta minun täytyi seurata tarkasti ja juosta niin, että Gressa näki minut.Missä se näyttely on?Olis kiva tulla seuraamaan.T.Ride

    VastaaPoista
  2. Näyttely on Raisiossa 12.8. Tervetuloa vaan seuraamaan! Urpon kasvattaja ei vaadi koirille mitään näyttelyuraa, mutta onhan se hyvä ainakin kerran käydä. Metsästyshommat on kuitenkin tärkeämpiä.

    VastaaPoista