keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Iltauinti ja vatsatauti vol. 2387

Eilen illalla Urpo oli ihmeen levoton ja pyrki koko ajan ovelle. Olimme tehneet yli puolentoista tunnin lenkin iltapäivällä, joten hänellä ei olisi pitänyt olla mikään hätä, tylsyys eikä muutakaan syytä mankua mitään. Hän oli kuitenkin sen verran päättäväinen, että karautimme autolla rantaan (koska kävellen uintireissu venyy helposti) ja pistimme pystyyn kunnon vesinoutotreenit.

Untitled

Ennen uintia selvisi syy levottomuuteen: Urpo kävi pusikossa ripulilla eli hänellä on taas vatsatauti. Viime kerrastahan on jo melkein neljä viikkoa! Mitään selvää syytä ripuliin ei ole, sillä Urpo ei ole syönyt mitään erityistä. Itse asiassa hän on viime aikoina syönyt erittäin huonosti ylipäätään, useimmiten vain yhden aterian päivässä kahden tarjotun sijaan.

Untitled

Hyvä uutinen on se, että noutotreenit menivät loistavasti. Urpo nouti damia vedestä ja luovutti istualtaan aivan oppikirjan mukaisesti monta kertaa! Hän oli ripulista huolimatta aivan innoissaan eikä lähtenyt huitelemaan damin kanssa mihinkään. Hän halusi koko ajan vain noutaa sekä merestä että maalta.

Untitled

Aamulla vatsa oli edelleen kuralla, mutta onneksi Urpo nukkui koko yön eikä pyytänyt päästä ulos. Tänään hän joutuu olemaan yksin kotona koko päivän, toivottavasti hän pärjää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti