torstai 5. huhtikuuta 2012

Treenejä ja treffejä

Urpon kiirastorstai on sujunut vauhdikkaasti, sillä olimme Dumlen luona metsälenkillä. Kävelimme pitkin peltoja ja metsiä ristiin rastiin yli puolitoista tuntia koirien juostessa varmaan kolminkertaisen matkan omia reittejään.

Untitled

Urpo otti pienen spurtinkin, hän lähti nimittäin ajamaan jotain metsän eläintä vähän matkaa. Emme nähneet minkä hän bongasi ryteiköstä, mutta niin hän vain ajoi jotain uikuttaen samalla tuskaisen kuuloisena. Onneksi ajo päättyi hyvin lyhyeen, sillä hän oli poissa vain noin 20 sekuntia, minkä jälkeen otimme koirat hetkeksi remmiin. (Pidimme koiria vapaina maanomistajan luvalla.)

Untitled

Tänään on ollut oikein lämmin ja aurinkoinen päivä, joten pelkäsimme vähän käärmeitä, mutta jättimäinen muurahaiskeko rauhoitti mieltä hieman. Urpo ei kunnioittanut muurahaisten ahkeran työn tulosta lainkaan, vaan juoksenteli surutta päin kekoa.

Aiemmin tällä viikolla Urpo oli jälleen kerran kasvattajan luona treenaamassa noutoa. Myös Dumle oli mukana. Isäntä räpsi muutaman hauskan kuvan koirista:

IMG_4366
Kaunotar. Dumlella on rotumääritelmän mukainen kuiva pää.

IMG_4359
Dumle tuomassa saalista isännälle

IMG_4334
Mustavalkoinen kenguru eli Dumle

IMG_4312
Urpo - lentävä lintukoira

IMG_4291
IMG_4299
Vimman tiukka ote linnusta

IMG_4282
Vimma hakee.

IMG_4275
Dumlen emäntä lumisateen keskellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti