sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Kotona!

Tänään saimme vihdoin hakea Urpon kotiin. Vietimme viikonlopun Vierumäellä emännän synttäreitä juhlistaaksemme ja koukkasimme kotimatkalla Liedon kautta. Siellä meitä odotti aurinkoinen ja suorastaan helteinen piha ja reipas pieni poikakoira. Laitoimme paperityöt kuntoon pikaisesti ja lähdimme ajamaan kotia kohti.

Urpo lähti mukaan todella hienosti, ei itkenyt eikä vinkunut yhtään. Hän makoili paikoillaan emännän sylissä koko matkan. Perillä jäimme hetkeksi pihalle, ja Urpo teki ykköset ja kakkoset. Hän ei pelännyt eikä aristellut juurikaan, vaan kikkaili lehtikasassa ja kanniskeli grillin vierestä löytyneitä hiilenpalasia.



Kun pääsimme sisälle asti, Urpo oli hieman ihmeissään, mutta tutki paikkoja rohkeasti. Laitoimme ruuat eli hieman nappuloita ja riisiä tulemaan melkeinpä heti. Hän söi kaiken hyvällä ruokahalulla.



Kunnon ruokakuppeja emme ole vielä hankkineet, koska haluamme telineen kupeille. Siihenhän Urpo ei vielä tule pitkään aikaan yltämään, joten oikeilla ruokakupeilla ei ole vielä kiire. Kyllä se ruoka näyttää maistuvan muovikipostakin!

Tähän mennessä Urpo on enimmäkseen nukkunut meidän sylissä. Yksi pissa on päässyt lattialle, mutta niitä on väistämättä odotettavissa enemmänkin. Kaiken kaikkiaan olemme päässeet hyvään alkuun. Pian pääsemme jännittämään, miten ensimmäinen yö sujuu. Urpo ei ole vielä uskaltanut mennä omaan koppaan eli pahvilaatikkoon, mutta patjan hän on jo omaksunut paikakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti